ilustrační obrázek

Úřad patřil charitativnímu Vánočnímu jarmarku

6.12.2022 14:30
Celkem třináct charitativních stánků ozdobilo v úterý 6. prosince 2022 přízemí brněnského sídla krajského úřadu na Žerotínově náměstí, kde se konal tradiční Vánoční jarmark.

Přítomní zde mohli přispět prostřednictvím prodejních stánků krajských příspěvkových organizací a neziskovek, které kraj dlouhodobě podporuje nebo s nimi spolupracuje. Mezi nimi nechyběl ani Dobrostánek zaměstnanců Jihomoravského kraje, kde bylo možné koupit si něco z nabízených výrobků nebo přispět penězi do sbírkové pokladničky. O příjemci výtěžku letošní charitativní finanční sbírky z Dobrostánku zaměstnanců Jihomoravského kraje rozhodli oni sami – letos poputuje Šárce a Lence Findejsovým. Kraj navázal na loňskou spolupráci a chce jarmarkem pomoci také neziskové organizaci Na počátku – ta se věnuje ženám, které se dostaly do tíživé životní situace a zůstaly na vše samy bez pomoci partnera nebo rodiny.

Charitativní jarmark se na krajském úřadě koná dvakrát ročně: před Velikonocemi a Vánocemi. Ve čtvrtek 8. prosince hostí tuto charitativní akci krajské školicí středisko v Brně na Cejlu.

foto - Vánoční jarmark 01
foto - Vánoční jarmark 02.jpg
foto - Vánoční jarmark 03.jpg
foto - Vánoční jarmark 04.jpg
foto - Vánoční jarmark 05.jpg
foto - Vánoční jarmark 06.jpg
foto - Vánoční jarmark 07.jpg
foto - Vánoční jarmark 08.jpg