ilustrační obrázek

Předání národních cen Spokojený zákazník v Jihomoravském kraji 2023

21.11.2023 15:30
V úterý 21. listopadu 2023 byly na Krajském úřadě Jihomoravského kraje slavnostně vyhlášeny výsledky 22. ročníku ceny „Spokojený zákazník Jihomoravského kraje“.

Národní cenu českých spotřebitelů zde v 5 ze 14 kategoriích získalo 13 podnikatelů. Velká většina z nich se navíc řadí do kategorie drobných živnostníků či malých a rodinných firem a 54 % z nich zaměstnává 5 anebo méně lidí.

Udělení cen se uskutečnilo pod záštitou pana hejtmana Jihomoravského kraje Jana Grolicha a ceny oceněným podnikatelům předal v zastoupení pana hejtmana předseda Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Richard Zemánek.

„Zákazníkům může toto ocenění zaručit, že budou s nákupem anebo službou spokojeni. Pro jeho držitele je pak známkou toho, že dělají svůj byznys dobře a poctivě. Doufám, že dnešní akce a předaná osvědčení v této nelehké době povzbudí nejen ty oceněné v Jihomoravském kraji, a zároveň ukáží cestu i ostatním,“ řekl Richard Zemánek.

„Jsme moc rádi, že můžeme tímto způsobem veřejnost jak v Jihomoravském kraji, tak i po celé ČR upozornit na firmy a podnikatele, kteří naplňují vysoká očekávání spotřebitelů, a pevně věřím, že si k dnes oceněným firmám najdou cestu i další spokojení zákazníci,“ uvedl za SČS během slavnostního vyhlášení koordinátor celé akce Viktor Vodička.

Podrobná tisková zpráva včetně přehledu oceněných ZDE (docx)  

foto - Spokojený zákazník 01.jpg
foto - Spokojený zákazník 02.jpg
foto - Spokojený zákazník 03.jpg
foto - Spokojený zákazník 04.jpg
foto - Spokojený zákazník 05.jpg
foto - Spokojený zákazník 06.jpg
foto - Spokojený zákazník 07.jpg
foto - Spokojený zákazník 08.jpg
foto - Spokojený zákazník 09.jpg
foto - Spokojený zákazník 10.jpg
foto - Spokojený zákazník 11.jpg