ilustrační obrázek

Grand Prix České republiky 2020 – vstupenky na výstavě Motosalon a Pitwalk/Paddock v prodeji!

5.3.2020 13:30
Grand Prix České republiky patří vůbec k největším společenským a sportovním akcím konaným na území České republiky, která opakovaně každý rok přiláká desetitisíce místních i zahraničních návštěvníku.

Celý kolotoč MotoGP zavítá letos do Brna od 7. do 9. srpna 2020. Grand Prix České republiky navíc v roce 2020 slaví 70 let od své premiéry.

Předprodej vstupenek na letošní Grand Prix je v plném proudu. K dostání jsou tradičně vstupenky na přírodní tribuny, vstupenky na sedadlové tribuny a něco navíc pak získají držitelé speciálních vstupenek Camp A, T2 Premium, T4 PLUS a T4 ULTRA.

Vstupenky na Grand Prix budou k dostání i na výstavě Motosalon konané ve dnech 5. – 8. března na brněnském výstavišti. V případě vstupenek na přírodní tribuny GOLD a vstupenek na sedadlovou tribunu T6 pak speciálně pouze na Motosalonu za výhodnější ceny, ušetřit můžete až 500 Kč! Kdo nestihl pořídit vstupenky za nejnižší vánoční ceny, má nyní poslední šanci!

Zároveň počínaje čtvrtečním polednem (5. března) budou v prodeji i tradičně oblíbené vstupenky Pitwalk/Paddock, které umožňují před Grand Prix nahlédnout do zákulisí MotoGP a s trochou štěstí potkat i svého oblíbeného jezdce. Vstupenky jsou k mání za 1.000 Kč a k dispozici jich bude jen omezený počet.

Více informací naleznete na stránkách gp.ticbrno.cz.