ilustrační obrázek

Jižní Morava se na veletrhu Regiontour představí ve společné expozici s městem Brnem

14.1.2020 13:30
Veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour se letos uskuteční od 16. do 19. ledna na brněnském výstavišti v pavilonu F a P.

Jejich součástí bude cestovatelský veletrh GO Kamera. Ten letos připomene oslavy 100 let cestovatele Miroslava Zikmunda.

První den bude věnován odborníkům, další tři dny budou zaměřené na veřejnost. Veletrhy mají i partnerskou zemi, tentokrát je jí Thajsko. Návštěvníci se tak mohou těšit na thajský box či tanečnice. Jihomoravský kraj se opět bude prezentovat společně s městem Brnem a využijí k tomu jiný úhel pohledu. Společně budou lákat do méně známých míst, na ta tradiční pak pozvou jinou formou, než na jakou jsou turisté a návštěvníci zvyklí. Na expozici se představí jednotlivé turistické regiony jižní Moravy – Brno a okolí, Moravský kras a okolí, Znojemsko a Podyjí, Pálava a Lednicko-valtický areál, Slovácko, zahraniční partneři Jihomoravského kraje a partnerská města Brna.

Zahájení veletrhu se uskuteční ve čtvrtek 16. ledna v 10:00 v pavilonu P na centrálním podiu, expozice Jihomoravského kraje a statutárního města Brna bude otevřena v 10:45. Tisková konference kraje a města Brna se uskuteční ve 14:00 v sále P1.

Kompletní informace o veletrzích naleznete na www.bvv.cz/go-regiontour   .

expozice jmk regiontour
JMK Brno Stará radnice TK_veletrhy Go a Regiontour 1